Στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια

Χειροποίητα στρώματα με πυρήνα από ανεξάρτητα ελατήρια με 5-ζώνες στήριξης, που στηρίζουν ιδανικά το σώμα στα πιο βαριά του σημεία, ώμους και γοφούς, και χαρίζουν μια εξαιρετική ελαστικότητα και ξεκούραση.


Εάν ενδιαφέρεστε τηλεφωνήστε μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας (στο τέλος της σελίδας) και εμείς θα χαρουμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Στρώμα Balance Afrokoptiki

balance-afrokoptikiΟι στρώσεις από αφρώδες υλικό εξασφαλίζουν την ανατομικότητα του στρώματος. Επιπλέον, το πλεκτό ύφασμα στην επιφάνεια συμβάλλει στην τελική αίσθηση άνεσης και απαλότητας, ενώ δεν περιορίζεται η συνολική ελαστικότητα του στρώματος.

 

Η σωματική ισορροπία στον ύπνο εξασφαλίζει την εσωτερική ηρεμία και ένα αίσθημα αρμονίας. Μια εξαιρετική πρόταση που προσφέρει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.


Στρώμα Balance plus Afrokoptiki

balance-plus-afrokoptikiΗ επιπλέον στρώση από σύμμεικτες ίνες προσδίδει μια πιο ενισχυμένη αίσθηση και συμβάλλει στο αερισμό του στρώματος, ώστε να αποβάλλεται η υγρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου.Πλεκτό ύφασμα καπιτοναρισμένο με βάτα και στερεωτικό φιλμ για την καλύτερη συγκράτηση των υλικών.

 

Η σύνθεση όλων δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για έναν ισορροπημένο, ήρεμο και παραγωγικό ύπνο.


Φόρμα επικοινωνίας

phoneicon 2310 415 210
emailicon info@afrokoptiki.gr

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

captcha