Στρώματα χωρίς ελατήρια

Τα στρώματα είναι χειροποίητα (κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου από εμάς) και παράγονται σε οποιαδήποτε διάσταση. Είναι ντυμένα με κάλλυμα καπιτονέ aloe-vera, αλλά και με κάλλυμα της επιλογής σας.


Εάν ενδιαφέρεστε τηλεφωνήστε μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας (στο τέλος της σελίδας) και εμείς θα χαρουμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Στρώματα 2 εποχών (latex & memory foam)

2poxonΤα στρώματα 2 εποχών  είναι ανατομικά και ορθοπεδικά, γιατί προσαρμόζονται στο ακριβές σχήμα και την στάση του σώματος, προσφέροντας στην σπονδυλική στήλη να ξεκουραστεί στη φυσική της θέση.

Διατηρούν  τη θερμοκρασία του σώματος, δηλαδή είναι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα Τα στρώματα αυτά βελτιώνουν το κυκλοφοριακό, ανακουφίζουν τους πόνους από το κεφάλι, τον αυχένα, την πλάτη, την μέση και την λεκάνη και  προστατεύουν από κατακλίσεις.Τέλος, είναι κατάλληλα για άτομα που πάσχουν από κόπωση και μυαλγία.


Στρώματα 100% latex

 

sroma-xoris-elatiria12Τα στρώματα λάτεξ είναι κατασκευασμένα από το γαλακτώδες υγρό που προέρχεται από το καουτσουκόδεντρο, γνωστό ως  Evea.  Γίνονται από φυσικό ή συνθετικό λάτεξ.

Είναι ανατομικά και  είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να στηρίζουν το βάρος τους σώματος, ανακουφίζοντάς από τις πιέσεις στους ώμους και τους γοφούς.

Είναι ανθεκτικά και αρκετά ελαστικά και γι’ αυτό τον λόγο διευκολύνουν τις κινήσεις του σώματος.


Στρώματα Latex & Water foam

waterfoam1Το βάρος του σώματος κατανέμεται ομοιόμορφα.Ειναι μια καινοτόμα τεχνοτροπία και οικονομική παράλληλα σε σχεση με ατόφιο λατεξ.Περιέχει στρώσεις λατεξ απο πάνω και απο κάτω και ο πυρρήνας του ειναι το water foam.Ετσι η ιδιότητα του λατεξ να αγκαλιάζει το κορμί σε συνδιασμό με την σταθερότητα του W.F. δεν επιτρέπουν την σπονδυλική στήλη να παραμορφωθεί.

Τα στρώματα αυτά βελτιώνουν το κυκλοφοριακό και σε αντίθεση με τα άλλα συμβατικά στρώματα, κατανέμουν το βάρος σε όλη την επιφάνεια.

Είναι ορθοπεδικά και είναι κατάλληλα για άτομα που είναι αναγκασμένοι να είναι συνέχεια στο κρεβάτι και πάσχουν από αρθριτικούς πόνους, άτομα που πάσχουν από άσθμα, αλλεργίες ή κάποιο πρόβλημα του δέρματος και άτομα που είναι στην εγκυμοσύνη.

Φόρμα επικοινωνίας

phoneicon 2310 415 210
emailicon info@afrokoptiki.gr

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

captcha