Η καλύτερη λύση
για προϊόντα
ύπνου!

Μοναδικός μας σκοπός είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με βασικό άξονα τη δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών!

Η Δομή τη Εταιρίας

Το δίκτυο πωλήσεων μας χωρίζεται σε δυο επίπεδα, λιανικό εμπόριο και χονδρικό εμπόριο. Όλα τα δίκτυα υποστηρίζονται από την εξαιρετικά ικανή ομάδα συνεργατών μας και παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη 24/7 μετά την πώληση, διασφαλίζοντας έτσι μια μακροπρόθεσμη και μόνιμη σχέση ανάμεσα στην εταιρία μας, τα προϊόντα μας και την πελατειακή μας βάση.

Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας

Από τα καταστήματα λιανικής της εταιρίας μας μπορεί ο πελάτης να προμηθευτεί προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας είτε ετοιμοπαράδοτα, είτε με ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία. Επίσης, διαθέτουμε ίσως τη μεγαλύτερη ποικιλία αφρωδών προϊόντων-αφρολέξ στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με την κάθετη μονάδα επεξεργασίας και κοπής αφρολέξ και δεν εμπορευόμαστε μόνο τα προϊόντα. Αναλαμβάνουμε να κόψουμε τα αφρολέξ στις διαστάσεις που θα μας ζητηθούν, όπως επίσης αναλαμβάνουμε και να τα ράψουμε με μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων και όχι μόνο.

company history img

Η Ιστορία μας

Από το 1965 η εταιρία μας, με ιδρυτή τον Γεώργιο Μαυρομιχάλη Μιχαηλίδη, ξεκίνησε την εμπορία αφρωδών προϊόντων – αφρολέξ και επίπλων. Το 1977 δημιουργήσαμε μια από τις πρώτες μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας αφρολέξ στην Ελλάδα, διανέμοντας τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και την Κύπρο. Το 1985 αναπτύξαμε το κομμάτι των προϊόντων ύπνου, υφασμάτων, μαξιλαριών και υλικών ταπετσαρίας, σε χονδρική και λιανική πώληση, με μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και υλικών.

Μέχρι σήμερα η εταιρία μας συνεχίζει με αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης τη δραστηριότητά της στον κλάδο των αφρωδών προϊόντων – αφρολέξ, του ύπνου, των υφασμάτων και των ειδικών κατασκευών, με καινοτόμα προϊόντα και πλέον με ολοκληρωμένη μονάδα πώλησης στρωμάτων λιανικής και χονδρικής.

Η διοίκηση

Το πιο σημαντικό είναι ότι η διοίκηση επενδύει χρόνο και ενέργεια στην οικοδόμηση και εδραίωση νέων ή υφιστάμενων σχέσεων με πελάτες, εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον της επιχείρησης μέσω της ικανοποίησης και της αφοσίωσης των πελατών.

dioikisi afro
Company axies img

Οι Αξίες μας

Η εταιρία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ως εκ τούτου η διοίκησή της γίνεται άμεσα και με πρακτική προσέγγιση ανά πάσα στιγμή. Η τακτική έρευνα αγοράς, ο προσεκτικός σχεδιασμός, ο συντονισμός και η συνεχής επικοινωνία δημιουργούν μια ενιαία ομάδα εμπειρογνωμόνων που έχουν την ικανότητα να χειρίζονται όλα τα δίκτυα πωλήσεων με την υψηλότερη απόδοση.

Τα προϊόντα μας

Ποιότητα και Καινοτομία

Με τα χρόνια, έχουμε αυξήσει σημαντικά τη γκάμα των προϊόντων μας και ενσωματώνουμε νέες και μοναδικές ποιότητες που συμπληρώνουν την υπάρχουσα ποικιλία αφρωδών προϊόντων – Αφρολέξ, προϊόντων ύπνου, στρωμάτων, υφασμάτων, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ανάπτυξη την τεχνογνωσίας και της εξέλιξης των υπηρεσιών μας.

company products img
3C4A4682 2048x1365 1

Showroom - Καταστήματα

Το κεντρικό κατάστημα της εταιρίας μας εδρεύει από το 1997 στην Αιγαίου 40, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς. Εκεί βρίσκεται το showroom των στρωμάτων, των αφρολέξ και των υφασμάτων και είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Το υποκατάστημα της εταιρίας μας είναι στην Οδό Υψηλάντου 27, όπου στεγάζεται και το εργαστήριο μας.

Στο Λάκκωμα Χαλκιδικής εδρεύει το κοπτήριο της εταιρίας μας και η βιοτεχνία των μαξιλαριών.