Η καλύτερη λύση για προϊόντα ύπνου!

Μοναδικός μας σκοπός η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με βασικό άξονα την δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών!

Η Δομή τη Εταιρείας

Το δίκτυο πωλήσεων μας χωρίζεται σε δυο επίπεδα, λιανικό εμπόριο, χονδρικό εμπόριο. Όλα τα δίκτυα υποστηρίζονται από την εξαιρετικά ικανή ομάδα συνεργατών μας και παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη 24/7 μετά την πώληση, διασφαλίζοντας έτσι μια μακροπρόθεσμη και μόνιμη σχέση ανάμεσα στην εταιρεία μας, τα προϊόντα μας και την πελατειακή μας βάση.

Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας

Από τα καταστήματα λιανικής της εταιρείας μας μπορεί ο πελάτης να προμηθευτεί προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας είτε ετοιμοπαράδοτα, είτε με ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία του πελάτη. Επίσης διαθέτουμε ίσως την μεγαλύτερη ποικιλία αφρωδών προϊόντων- αφρολέξ στις πιο ανταγωνιστικές τιμές , καθότι η εταιρεία μας διαθέτει κάθετη μονάδα επεξεργασίας και κοπής αφρολέξ και δεν εμπορεύεται μόνο τα προϊόντα. Αναλαμβάνουμε να κόψουμε στις διαστάσεις που θα μας ζητηθούν όπως επίσης αναλαμβάνουμε να τα ράψουμε με υφάσματα, ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων και όχι μόνο.

company history img

Η Ιστορία μας

Απο το 1965 η εταιρεία μας με ιδρυτή τον Γεώργιο Μαυρομιχάλη Μιχαηλίδη ξεκίνησε την εμπορία αφρωδών προϊόντων – αφρολέξ και επίπλων. Απο το 1977 δημιουργήσαμε μια από τις πρώτες μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας αφρολέξ στην Ἑλλάδα, διανέμοντας τα προϊόντα μας σε όλη την Ἑλλάδα, Ευρώπη και Κύπρο. Το 1985 αναπτύξαμε το κομμάτι των προϊόντων ύπνου, υφασμάτων, μαξιλαριών και υλικών ταπετσαρίας, σε χονδρική και λιανική πώληση με μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και υλικών.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας συνεχίζει με αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης της δραστηριότητα της στον κλάδο των αφρωδών προϊόντων – αφρολέξ, του ύπνου, των υφασμάτων και των ειδικών κατασκευών. Με καινοτόμα προϊόντα και πλέον με ολοκληρωμένη μονάδα πώλησης στρωμάτων Λιανικής και Χονδρικής.

Η διοίκηση

Το πιο σημαντικό είναι ότι η διοίκηση επενδύει χρόνο και ενέργεια στην οικοδόμηση και εδραίωση νέων ή υφιστάμενων σχέσεων με πελάτες, εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον της επιχείρησης μέσω της ικανοποίησης και της αφοσίωσης των πελατών.

dioikisi afro
Company axies img

Οι Αξίες μας

Η εταιρεία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ως εκ τούτου η διοίκηση της γίνεται άμεσα και με πρακτική προσέγγιση ανά πάσα στιγμή. Η τακτική έρευνα αγοράς, ο προσεκτικός σχεδιασμός, ο συντονισμός και η συνεχής επικοινωνία, επιτρέπουν μια ενιαία ομάδα εμπειρογνωμόνων που έχουν την ικανότητα να χειρίζονται όλα τα δίκτυα πωλήσεων με την υψηλότερη απόδοση.

Τα προϊόντα μας

Ποιότητα και Καινοτομία

Με τα χρόνια, έχουμε αυξήσει σημαντικά την γκάμα των προϊόντων μας, για να ενσωματώσουμε νέες και μοναδικές ποιότητες που συμπληρώνουν την υπάρχουσα γκάμα αφρωδών προϊόντων – Αφρολέξ, προϊόντων ύπνου, στρωμάτων, υφασμάτων, σε συνδυασμό με την μεγάλη ανάπτυξη την τεχνογνωσίας και της εξέλιξης των υπηρεσιών μας.

company products img
3C4A4682 2048x1365 1

Showroom - Καταστήματα

Το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας μας, εδρεύει στην Αιγαίου 40 στην Καλαμαριά από το 1997 σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς, όπου εκεί είναι και το showroom των στρωμάτων, των αφρολέξ και των υφασμάτων και είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Το υποκατάστημα της εταιρείας μας είναι στην Οδό Υψηλάντου 27 όπου είναι και το εργαστήριο της εταιρείας μας.

Στο Λάκκωμα Χαλκιδικής εδρεύει το κοπτήριο της εταιρείας μας και η βιοτεχνία των μαξιλαριών.