Προϊόντα

Αφροκοπτική από το 1965

category stromata

Στρώματα

Τα στρώματα είναι χειροποίητα (κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από εμάς) και παράγονται σε οποιαδήποτε διάσταση. Είναι ντυμένα με κάλυμμα καπιτονέ aloe-vera αλλά μπορούν να ντυθούν και με κάλυμμα της επιλογής σας.

Αφρολέξ

Διαθέτουμε αφρολέξ για όλες ανάγκες και τις χρήσεις και αφρώδη υλικά για στρώματα, σαλόνια, μαξιλάρια, έπιπλα, ιατρικές εφαρμογές, μονώσεις και συσκευασίες. Τα αφρολέξ κοστολογούνται βάσει κυβικού, που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε απαραίτητα το μήκος, το φάρδος και το πάχος των αφρολέξ που επιθυμείτε, ώστε να κοπούν σε αυτές τις διαστάσεις.

category afrolex
category paidika stromata

Παιδικά Στρώματα

Κατασκευάζουμε παιδικά στρώματα με καλύμματα υποαλλεργικά, που αφαιρούνται. Τα στρώματα κατασκευάζονται ύστερα από προσεκτικές μελέτες και αυστηρούς ελέγχους και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τον ασφαλή ύπνο των παιδιών σας. Είναι επίσης ορθοπεδικά και βοηθούν  τον σκελετό των παιδιών σας να αναπτυχθεί σωστά.

Ανωστρώματα

Το ανωστρώματα χρησιμοποιούνται σαν συμπλήρωμα και τοποθετούνται πάνω στα στρώματα. Βελτιώνουν τις ανατομικές ιδιότητες των στρωμάτων και παίρνουν τη μορφή τους σώματός σας, βελτιώνοντας έτσι τον ύπνο σας. Ένα διπλό ανώστρωμα μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί πάνω σε δύο μονά στρώματα, καλύπτοντας το κενό που υπάρχει ανάμεσα τους, δημιουργώντας την αίσθηση ενός ενιαίου στρώματος. Τα ανωστρώματα που κατασκευάζουμε είναι από latex, memory foam ή water foam και διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση.

category anastromata
actegory maksilaria

Μαξιλάρια

Στην Αφροκοπτική θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά μαξιλαριών ύπνου με πολλά διαφορετικά υλικά και σχέδια. Υλικά όπως πούπουλο βαμβάκι comforel, memory, latex και αλλά καινοτόμα υλικά που θα κάνουν τον ύπνο σας αξέχαστο. Στην Αφροκοπτική, εκτός από τη μεγάλη σειρά μαξιλαριών ύπνου, κατασκευάζουμε και διακοσμητικά μαξιλάρια με υφάσματα της επιλογής σας . Μαξιλάρια για τον καναπέ σας, μαξιλάρια για επαγγελματικούς χώρους και σπίτια, μαξιλάρια πισίνας και γενικότερων εξωτερικών χώρων.

Καλύμματα

Στην Αφροκοπτική κατασκευάζουμε καλύμματα για οποιαδήποτε εφαρμογή. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε καλύμματα για τον καναπέ, την πολυθρόνα και την μπερζέρα σας. Κατασκευάζουμε καλύμματα με πολλές τεχνοτροπίες, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη λιανικής ή του επαγγελματία.

category kalimata
ufasmata category

Υφάσματα

Στην Αφροκοπτική συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη τιμή και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε υφάσματα και δερματίνες. Διαθέτουμε υφάσματα εξωτερικού χώρου αδιάβροχα, αλέκιαστα και αναλλοίωτα σε ήλιο και υγρασία και αλέκιαστα υφάσματα εσωτερικού χώρου, σε βελούδο, σουέτ, καπιτονέ λινό και σουέτ. Διαθέτουμε, επίσης, μεγάλη ποικιλία από αδιάβροχες και βραδύκαυστες με υψηλές προδιαγραφές δερμάτινες για ταπετσαρίες. 

Κρεβάτια

Στην Αφροκοπτική κατασκευάζουμε μια μεγάλη σειρά από κρεβάτια, υποστρώματα και κεφαλάρια. Τα κρεβάτια μας μπορεί να είναι επενδυμένα με αποθηκευτικό χώρο, ανατομικό σομιέ ή ανατομικές τάβλες. Έχουμε πληθώρα επιλογών, με πολλά και διαφορετικά σχέδια και υφάσματα. Στην Αφροκοπτική αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές κρεβατιών, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σχέδια και διαστάσεις, με 3d σχέδια και κατασκευές.

category krevatia metallika
voithimata kataklisis

Βοηθήματα Κατάκλισης

Στην Αφροκοπτική διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ειδικές κατασκευές για μαξιλάρια και βοηθήματα κατάκλισης, όπως νοσοκομειακές σφήνες, μαξιλάρια ανύψωσης και μαξιλάρια παλινδρόμησης. Θα βρείτε επίσης και ειδικά μαξιλάρια για προβλήματα στον κόκκυγα και τον αυχένα.

Πουφ & Outdoor Products

Κατασκευάζουμε πουφ σε πολλά σχέδια, όπως μαξιλάρες θαλάσσης, πουφ αχλάδι, πολυθρόνα, σκαμπό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά είδη υλικών, όπως δερματίνη ή αδιάβροχο ύφασμα, από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

category pouf
category phisikis agogis

Φυσική Αγωγή & Ψυχοκινητική

Μια πλούσια ποικιλία από γεωμετρικά σχήματα και χρώματα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, με τα οποια μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς συνδυασμούς και εκπαιδευτικά μονοπάτια, σας περιμένει στην Αφροκοπτική, για να βοηθήσετε τα παιδιά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν την ισορροπία και τον προσανατολισμό τους.

Κατασκευάζονται από αφρώδη υλικά υψηλής πυκνότητας και ποιότητας, στα οποία η εταιρία μας εξειδικεύεται.
Η επένδυση τους γίνεται με υφάσματα και δερματίνες πολλών χρωμάτων, είτε pvc αντιβακτηριδιακά και μεγάλης αντοχής.
Όλα τα καλύμματα είναι αφαιρούμενα, με ειδικό, ανθεκτικό φερμουάρ.