Προϊόντα

Αφροκοπτική από το 1965

category stromata

Στρώματα

Τα στρώματα είναι χειροποίητα (κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου από εμάς) και παράγονται σε οποιαδήποτε διάσταση. Είναι ντυμένα με κάλυμμα καπιτονέ aloe-vera, αλλά και με κάλυμμα της επιλογής σας.

Αφρολέξ

Αφρολέξ για όλες ανάγκες και τις χρήσεις. Αφρώδη υλικά για στρώματα, σαλόνια, μαξιλάρια, έπιπλα, ιατρικές εφαρμογές, μονώσεις και συσκευασίες. Τα αφρολέξ κοστολογούνται βάση κυβικού που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε απαραίτητα το ΜΗΚΟΣ, το ΦΑΡΔΟΣ και το ΠΑΧΟΣ των αφρολέξ που επιθυμείτε, ώστε να κοπούν σε αυτές τις διαστάσεις.

category afrolex
category paidika stromata

Παιδικά Στρώματα

Κατασκευάζουμε παιδικά στρώματα με καλύμματα αντιαλλεργικά που αφαιρούνται. Τα στρώματα γίνονται ύστερα από προσεκτικές μελέτες και αυστηρούς ελέγχους, και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για τον ασφαλή ύπνο των παιδιών σας. Τα παιδικά στρώματα που κατασκευάζουμε είναι ορθοπεδικά και βοηθάνε στο σκελετό των παιδιών σας να αναπτυχθεί σωστά.

Ανωστρώματα

Το ανωστρώματα χρησιμοποιούνται σαν συμπλήρωμα και τοποθετούνται πάνω στα στρώματα. Τα ανωστρώματα βελτιώνουν τις ανατομικές ιδιότητες των στρωμάτων. Παίρνουν την μορφή τους σώματός σας, βελτιώνοντας έτσι, τον ύπνο σας. Ένα διπλό ανώστρωμα μπορεί, επίσης να τοποθετηθεί πάνω σε δύο μονά στρώματα, καλύπτοντας το κενό που έχει ανάμεσα τους και δημιουργώντας, έτσι, την αίσθηση ενός ενιαίου στρώματος. Τα ανωστρώματα που κατασκευάζουμε είναι από latex, memory foam, water foam και διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση.

category anastromata
actegory maksilaria

Μαξιλάρια

Στην Afrokoptiki θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά μαξιλαριών ύπνου με πολλά διαφορετικά υλικά και σχέδια. Υλικά όπως πούπουλο βαμβάκι comforel , memory, latex και αλλά καινοτόμα υλικά που θα κάνουν τον ύπνο σας αξέχαστο. Στην Afrokoptiki εκτός από την μεγάλη σειρά μαξιλαριών ύπνου κατασκευάζουμε και διακοσμητικά μαξιλάρια με υφάσματα της επιλογής σας . Μαξιλάρια για τον καναπέ σας, μαξιλάρια για επαγγελματικούς χώρους και σπίτια μαξιλάρια πισίνας και εξωτερικούς χώρους.

Καλύμματα

Στην Afrokoptiki κατασκευάζουμε καλύμματα για οποιαδήποτε εφαρμογή. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε καλύμματα για τον καναπέ, την πολυθρόνα και την μπερζέρα σας. Κατασκευάζουμε καλύμματα με πολλές τεχνοτροπίες, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη λιανικής ή του επαγγελματία.

category kalimata
ufasmata category

Υφάσματα

Στην Αfrokoptiki συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ώστε να πετύχουμε την καλύτερη τιμή και την μεγαλύτερη ποικιλία σε υφάσματα και δερματίνες. Υφάσματα εξωτερικού χώρου αδιάβροχα αλέκιαστα, αναλλοίωτα σε υγρασία και ήλιο, υφάσματα αλέκιαστα εσωτερικού χώρου. Βελούδα και σουέτ. Υφάσματα καπιτονέ και λινά. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία απο δερμάτινες για ταπετσαρίες για αδιάβροχη χρήση, βραδύκαυστες με υψηλές προδιαγραφές.

Κρεβάτια

Η Afrokoptiki κατασκευάζει μια μεγάλη σειρά από κρεβάτια υποστρώματα και κεφαλάρια. Κρεβάτια επενδυμενα με αποθηκευτικό χώρο, ανατομικό σομιέ ή ανατομικές τάβλες. Εχει πολλές επιλογές ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και υφάσματα. Στην Afrokoptiki αναλαμβανουμε και ειδικές κατασκευές κρεβατιών σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σχέδια και διαστάσεις με 3d σχέδια και κατασκευές.

category krevatia metallika
voithimata kataklisis

Βοηθήματα Κατάκλισης

Στην Afrokoptiki διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ειδικές κατασκευές για μαξιλάρια και βοηθήματα κατάκλισης όπως νοσοκομειακες σφήνες. Μαξιλάρια ανύψωσης και μαξιλάρια Παλινδρομησης. Ειδικά μαξιλάρια για προβλήματα στον κόκκυγα και τον αυχένα.

Πούφ & Outdoor Products

Κατασκευάζουμε Πουφ σε πολλά σχέδια, όπως μαξιλάρες θαλάσσης, Πουφ αχλάδι, πολυθρόνα, σκαμπό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά είδη υλικών, όπως δερματίνη, αδιάβροχο ύφασμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

category krevatia metallika
voithimata kataklisis

Φυσική Αγωγή & Ψυχοκινητική

Μια πλούσια γκάμα από γεωμετρικά σχήματα και χρώματα ακίνδυνα για τον άνθρωπο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς συνδυασμούς και εκπαιδευτικά μονοπάτια βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν την ισορροπία και τον προσανατολισμό τους.

Κατασκευασμένα από αφρώδη υψηλής πυκνότητας και ποιότητας όπου η εταιρεία μας εξειδικεύεται.
Η επένδυση τους γίνεται με υφάσματα και δερματίνες πολλών χρωμάτων είτε pvc αντιβακτηριδιακά μεγάλης αντοχής.
Όλα τα καλύμματα είναι αφαιρούμενα με ανθεκτικό ειδικό φερμουάρ.